Sok "salesguru" közt elvész a lényeg...

Fogadd el, hogy nem mindenki a te hívásod várja!

2015/05/20. - írta: BlackTriple

Számodra nagyon fontos az a munka, amit végzel. Jó esetben mindent megteszel a cég sikeréért. Máshogy nem is lehet. Hitelesen, meggyőzően képviselni egy érdeket csak akkor tudsz,  ha hiszel abban, amit csinálsz. A legváratlanabb, legnehezebb esetekben sem inogsz meg,  mert pontosan tudod mit és kiket képviselsz. 

DE,

akit felhívsz sok esetben szintén el van foglalva a saját dolgával és ugyanúgy gondolkozik a saját munkájáról. Miért vált ki sokszor ellenszenvet a hívásod?

  • nem várt esemény a hívott fél életében
  • nincs igénye arra, hogy beszéljen bárkivel is
  • nem kell a szolgáltatásod
  • kizökkented egy gondolatmenetből
  • rossz időpontban hívtad
  • megy az értékes idő
  • stb.

Számtalan okot fel lehet sorolni, hogy miért nem lesznek veled kedvesek a telefonban és miért nem érsz célt azonnal. A lényeg, hogy ne add fel! Mindenkinek vannak jobb és rosszabb napjai.

Ha belegondoltok sok esetben a vadászok úgy vadásznak, hogy csalétket helyeznek ki. Olyat, amit szeret a kiszemelt vad. Leülnek és várják, hogy munkájuk meghozza gyümölcsét. Valamikor megjelennek a vadak és a vadász kedvére válogathat, melyiket szeretné elejteni. Nekünk is ezt kell tenni. Nem vaktában lövöldözni, hanem kitenni a csalit. Legyen ez egy jó blog, szakmai hírlevelek, FB posztok, PR cikkek, nyereményjátékok stb. Így könnyebb elkerülni a sokszor felesleges időrabló "nemszeretlek" hívásokat. 

Igen, komolyabb előkészületet, ráfordítást és szakmai ismeretet igényel, de biztosabb a megtérülése.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eladhatsz.blog.hu/api/trackback/id/tr397475376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása